Bolig, hytter og eiendommer til salgs i Vestfold og i Oslofjordregionen

Eiendom / Fritidsbolig til salgs / Fra FINN.no og eiendomsmeglere samt private


Havna Skjærgårdspark - Hytte 29 andel hoveduke 23 + to uker til salgs

Koselig hytte, godt vedlikeholdt, møblert og utstyrt for 6 personer Fin og solrik beliggenhet, romslig terrasse, kort vei til brygge/sjø parkeringsplass følger hytta Bruksrett i hoveduke 23 + 2 rullerende bruksuker fordelt på høst og vår. Vår uken i 2019 var uke 16, høstuke blir uke 44, altså 25. okt.

Koselig fritidseiendom syd på Nøtterøy med kort vei til badestrand og egen båtplass

Ca. 300 meter ned til sjøen med båtplass i felles moderne bryggeanlegg - Eiendommen ligger fredfullt og landlig til i usjenerte og lune omgivelser - Kjørevei helt frem - Syd på Nøtterøy med Tjøme og skjærgården rett på utsiden - Hytta er koselig og velholdt - Pen kjøkkeninnredning med plass/opplegg til oppvaskmaskin - Anneks med wc, dusj og plass/opplegg for vaskemaskin - Peis i stuen som har...

Solfylt og velholdt sommeridyll med stor tomt og kort vei til sjø og flotte turområder.

Vestveien 83 er en velholdt hytte over ett plan. Hytta ligger på en drøyt 2 mål stor tomt, helt nydelig med fjellknauser, gressplen, skogbunn og frodig beplantning. Rundt om er det trær, skog og busker, og fjordgløtt mot Vrengensundet i nordøst. Hele hytta er gjennomgående pusset opp, uten at det gikk på bekostning av sjarm.

Tjøme - Fritidsbolig med god standard, flotte uteplasser og jacuzzi

Velkommen til denne flotte hytta i Vestveien 455! Lys og velholdt hytte med alt på en flate. Her er det hall, bad med opplegg for vaskemaskin, stue og kjøkken i åpen løsning og tre soverom. Hyggelig vedovn i stua og plass til spisegruppe ved kjøkken.

Sjarmerende hytte på populære Gon beliggende på stor tomt med 3 soverom og anneks

Goneveien 70 er en sjarmerende hytte beliggende på en stor tomt som ligger høyt i terrenget. Hytta ligger barnevennlig til. Her har man solen fra morgen til kveld. Hytta holder en enkel standard og innvendig er hytta innredet koselig med panel vegger og koselig hytte standard.

Tjøme / Verdens Ende - Koselig hytte med sjønær beliggenhet. Mange soveplasser og godt med parkeringsmuligheter.

Velkommen til Gunnarsrødveien 29! Hytta gir et innbydende helhetsinntrykk og har en hyggelig hytteatmosfære. Hytta er en arealeffektiv hytte beliggende på Verdens Ende med koselig og lun sørvendt terrasse ut fra stuen. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og har garderobeskaper. Det andre soverommet har køyeseng.