Verdens-Ende-web-dsdf-hytte-6.jpg

 

Årets magasin

VESTfold-hyttemagasin-sffs.jpg

 Vestfold ferie- og hyttemagasin utgis til sankthans

Den 13. årgangen av Vestfold ferie- og hyttemagasin utgis ved sankthans.

Magasinet presenterer Vestfolds hytteiv, ferieliv, attraksjoner og severdigheter, ting å gjøre og se, kulturliv, kalender med oversikt over sommerens arrangementer.

Helt siden sommeren 2007 har vi hatt gleden av å utgi Vestfold Ferie- og Hyttemagasin årlig til hyttene langs Vestfoldkysten. Vi vil også i årene fremover utgi magasinet på papir - fortsatt like innholdsrikt og lekkert presentert med sofistikert layout.

At den digitale utviklingen er her for fullt ser vi ikke på som en begrensning, men heller som et godt verktøy for å være interaktiv med leserne, og det ene formatet utelater nødvendigvis ikke det andre - ja takk -begge deler :-)

Vi vil derfor fremover fortsatt utgi magasinet på papir hver sommer, mens på nettsider og over sosiale medier vil vi jobbe daglig hele året for å skape spennende og relevant innhold for alle som er glad i Vestfold.

Det betyr at som annonsør i årets magasin på papir, så vil annonsen eller tilpasset annonse stå profilert på nettsidene og i sosiale medier.

Untitled-design.jpg

 

Velkommen til Vestfolds

Hytteliv

 

 

V

temaer hyttelivet

Vestfold-Ferie-og-Hyttemagasin-GG68RJ.jpg

 

Årets praktverk om Vestfold

10. juli utgis Vestfold Ferie- og hyttemagasin 2018

V

Magasinet utgis 10. juli