risholmen-til-verdens-ende-1124.jpg

Fortell oss om Vesfold.

Vestfold 365 er et prosjekt i samarbeid med Vestfoldguide for å fange de lokale historiene og magiske øyeblikkene, året rundt i Vestfold.


FORTELLINGER

Har du en historie, fortelling eller en nyhet fra Vestfold du vil dele med våre lesere? Gi historien til oss og vi vil sørge for at den blir eksponert for mange lesere som allerede har tilknytning til Vestfold, eller som har Vestfold som ett av sine interessefelt.

BILDER

Ett bilde, eller flere bilder i en serie kan fortelle en historie. Mange hevder at de beste bildene er de bildene hvor fotograf ønsker å formidle en historie gjennom fotografiet. 

Lima01.jpg

FILM

Bruk av film i digitale medier er sterkt voksende. Mobiltelefoner og fotokamera er i dag så spekket full med høyteknologi og funksjoner for filming i høy kvalitet, at det er egentlig ingen begrensning for kreativt arbeid som kan produseres fra mobiltelefon, nettbrett og fotokamera. Prisene på slikt utstyr har heller aldri vært lavere enn nå, noe som gjør at dette er produkter som er tilgjengelig for de aller fleste av oss.

Fotografiene tilhører Vestfoldguide.no Kontakt oss om du ønsker lisens til bruk av bildene >>>>